Вижте участниците в „Dancing Stars 2014”!

Ето ги звездите на "Dancing Stars 2014"

37 звезди влизат в новия сезон на „Dancing Stars”. Танцувалният формат ще приюти на една сцена 30 танцьори, четирима съдии и трима водещи. Вече са ясни и имената на голяма част от състезателите.

За първи път от 9 години насам в риалити формат ще участва брадърката Елена, станала известна като съпруга на ревльото Миро, който си тръгна с голямата награда от "Big Brother". Хубавата Елена ще мери сили с редица известни лица, сред които Нана, Александра Жекова, Албена Михова, Ути Бъчваров, бате Енчо, ВенЗи, Михаела Филева, Мика Стоичкова, Милко Калайджиев, Мариан Кюрпанов, актьорът Дарин Ангелов, холивудската звезда Антон Касабов и Нели Атанасова.

Водещи ще бъдат Калин Сърменов и Алекс Сърчаджиева, а в ролята на ко-водещ ще се въплъти Маги Желязкова. Състезателите ще бъдат оценявани от прецизното жури в лицата на Илиана Раева, Галена Великова, Алфредо Торес и Христо Мутафчиев.

Как ще се справят звездите с предизвикателството „Dancing stars”, предстои да разберем. Стартът ще бъде даден тази вечер в ефира на Нова телевизия.

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.