Разкриха хонорарите в „Dancing Stars 2014”

Кой колко ще вземе от Dancing Stars

Дни след старта на танцувалния формат „Dancing Stars”, вече са ясни и хонорарите, които ще грабнат танцуващите звезди.

С най-голяма сума ще си тръгне шампионката по фигурно пързаляне Албена Денкова, която се очаква да се присъедини към шоуто след  две седмици, тъй като в момента има професионални ангажименти. Любимата на Максим Стависки се е договорила с продуцентите на “Dancing Stars” за сумата от 75 000 лева, разкрива в. „Уикенд”.

Хонорарът на Албена Денкова е в пъти по-висок, от тези на останалите участници. За най-висока сума от останалите звезди е успял да се спазари моделът и бивш участник във VIP Brothet Мариан Кюрпанов, който ще си тръгне с 36 000 лева. Нана Гладуиш, Александра Жекова, Калин Сърменов и Александра Сърчаджиева ще станат по-богати с по 30 000 лева след края на риалити формата.

По 20 бона ще вземат Михаела Филева, Мика Стоичкова и Албена Михова. „Баткото” на фолка Милко Калайджиев и готвачът Ути Бъчваров пък са успели да си договорят хонорари от по 15 000 лева.  Ко-водещата на “Dancing Stars” Маги Желязкова се е спазарила за 12 бона. Същата сума ще получи и Нели Атанасова. На дъното на класацията по отношение на хонорарите се нареждат шоуменът бате Енчо и Хубавата Елена, станала популярна преди 9 години, покрай участието ви в Big Brother. Те ще танцуват срещу хонорар от по 10 000 лева.

категории: 

Коментари

Comment: 
Ужасно!!! Позитивната концепция на „Денсинг старс” е тотално срината! Хистерия Раева успя да преобрази това шоу в Робски Гладиаторски Баталии. Праймтайма е присвоен от немладата тоталитарка с очевадно медицински проблем с различно от нейното (неградско, пазарно и неинтелигентно) изразяване, поведение, говорене!

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.