Ето я Кончита Вурст преди трансформацията! (СНИМКИ)

Как изглежда Кончита Вурст като мъж

Победителят в „Евровизия 2014” Кончита Вурст се превърна в истинска световна сензация. Дни след спечелването на престижния конкурс името на брадатата певица не слиза от световните таблоиди. LifeStyleBG.com пък реши да ви покаже как изглеждаше Кончита, когато се подвизаваше с истинското си име Томас Нойвирт.

Преди да се превърне в Кончита Вурст Томас Нойвирт е гладко избръснат поп певец,  който през 2007 година се явява на австрийския конкурс за таланти "Starmania". В женския си еквивалент става известен в родината си през 2011 година, когато печели музикалното състезание „Големият шанс”.

„Това не е само моя победа, а победа на всички, които вярват в красивото бъдеще без дискриминация”, обяви Кончита Вурст минути след като спечели „Евровизия”. Изпълнителката на песента „Rise Like a Phoenix”, която се превърна в тотален хит само за няколко дни признава, че и до днес излиза като мъж. „Нямам проблеми с това. Когато съм Кончита, използвам женската тоалетна. Изляза ли като Томас – мъжката. Никога не съм имал проблем с това, когато съм жена да кажа на дамите наоколо „Бихте ли му услужили с гланц за устни” признава Кончита.

Победата на Кончита Вурст в „Евровизия 2014” е толкова голяма не само заради това, че шампионът всъщност е мъж в женски дрехи, но и заради факта, че Австрия не е печелила въпросния конкурс от 1966 година. В чест на победата местната радиостанция е пуснала песента „Rise Like a Phoenix” 48 пъти в рамките на един час. Феновете на Кончита в Twitter и Facebook пък се увеличават буквално за минути.

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.