Ето ги хонорарите в Big Brother All Stars 2013

Ето ги хонорарите в Big Brother All Stars 2013

Прецакани ли са звездите от Big Brother All Stars 2013 и за какво всъщност се борят? Още със старта на риалити формата стана ясно, че хонорарите са в пъти по-малки от тези във VIP Brother. За разлика от приключилият формат обаче в настоящия има и голяма награда, което до известна степен оправдава малкото пари, с които ще си тръгнат участниците.

Първенец сред звездите в Big Brother All Stars е Златка Райкова. „Супер Злати” е успяла да се договори за сумата от 60 000 лева. Адашката й Златка Димитрова пък ще получи 40 бона. С малко по-висока сума ще си тръгне фолк певицата Райна, която се е спазарила за 50 000 лева, сума доста по-ниска от първоначално разпространената информация от 200 бона, пише „Всеки ден”.

Маги Желязкова и Киро Скалата пък ще вземат по 30 000. Далеч по-ниски са хонорарите на Денди и Финдо, които са се съгласили от раз на сумата от 12 000 лева. Най-малките суми били за Джийсън Бард Люис и Пенка. По всяка вероятност обаче скандалният певец няма да получи и стотинка, тъй като според правилата на Big Brother дисквалифицираните участници се лишават от хонорар. Дали това правило ще бъде приложено, решават единствено продуцентите.

категории: 

Коментари

Comment: 
не вярвам в никакви реклами,каквото и да съм поръчала,всичко е било измама.да бъда малко по-точна Космодиск,който върнах след 4 седмици ползване ,без никакъв ефект.

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.