Вижте първата жена на Бойко Борисов и дъщеря им Венета (СНИМКИ)

Малцина са онези, които знаят коя е първата жена на бившия министър-председател Бойко Борисов. Единствената му връзка, която е известна в публичното пространство е тази с Цветелина Бориславова.

Години преди да се залюби с Цветелина, Бойко Борисов сключва брак със Стела. Едва на 24-години лидерът на ГЕРБ става баща. Стела, която по професия е лекар, го дарява с дъщеря, която кръщават на името на майката на Борисов – Венета. По стечение на обстоятелствата обаче бракът им се разпада и всеки поема по своя път. Интересна подробност е, че Бойко Борисов започва да се среща с Цветелина Бориславова, която е бивша съпруга на близкия му приятел Стефан Абаджиев. Стефан пък все по-често теши мъката си при Стела и впоследствие двамата заминават за САЩ, където се женят. С тях заминава и дъщерята на Бойко Борисов.

В САЩ Венета Борисова завършва МИО, „Финанси” и „Бизнес администрация” и само преди няколко години се завръща в България, за да започне работа в Министерство на финансите. Длъжността й е предложена лично от Симеон Дянков, който обаче забравя да се посъветва с Борисов. Часове след като експремиерът разбира за назначението, уволнява Венета и я изпраща отново в Щатите. Мотивите му – страхува се как ще реагира обществото, а и не иска да се шуми около личния живот на единствената му дъщеря.

И до днес Венета е известна като тайната дъщеря на Бойко Борисов. Единствените снимки, които са разпространени в медийното пространство са от преди няколко години, когато вестник „България днес” публикува стар фотос на Венета и родителите на майка й.

Това пък са бившата жена на Бойко Борисов Стела и новият й съпруг Стефан Абаджиев.

категории: 

Коментари

Comment: 
Ами то детето е на 30 години вече!?

Comment: 
Tova ne e nishto novo, slucva se vav vsi4ki semeistva, anche io sono cosi da i az sam, ma ne sme samo NIE....ima mnogo, mnogo drugi kato nas

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.