Махмуд бесен! Лияна напуска VIP Brother!?

Лековатото поведение, което фолк певицата Лияна демонстрира във VIP Brother вбеси бащата на детето й Махмуд Йозджан. Кюрдът бил бесен след заигравките на брюнетката в Къщата, която ту флиртува с Мариан Кюрпанов, ту се гушка в Тервел Пулев.

Махмуд бил толкова обиден и унизен от сцените, които му се налагало да гледа, че плашил  с бой не само певицата, но и двамата брадъри, които от няколко седмици се борят за вниманието й. „Тежко им се пише и на двамата свалячи”, коментирал Махмуд, който се заканил да спре финансовата издръжка на бившата си, пише „България днес”.

Нищо чудно Лияна сама да напусне шоуто”, споделят близки до фолк певицата, които са силно притеснени от реакцията на Махмуд. По думите им, най-малкото, което можело да сполети Лияна е да й бъдат отнети двата апартамента и колата, които Йозджан щедро й подарил преди години. Близките на Лияна са силно притеснени и от начина, по който  Махмуд ще представи нещата на дъщеря им Дениз. Във VIP Brother фолкаджийката призна, че кюрдът често си позволявал да настройва детето против нея. Макар и разделени Махмуд я чувствал като негова собственост и искал да контролира живота й.

„Усети ли, че положението става напечено, Лияна сама ще поиска да напусне VIP Brother”, коментират запознати, припомняйки заплахите, които Махмуд отправяше към Благо Георгиев, докато футболистът се заиграваше с Лияна.

В същото време LifeStyleBG.com разбра, че в момента се водят усилени преговори с жената на Тервел Пулев. Всичко за влизането на Диана Ненова в къщата на VIP Brother – ТУК.

категории: 

Коментари

Comment: 
да се маха, номинират ли я със сигурност ще я изгоним, освен ако продуцентите умишлено не я спасят

Comment: 
никой да не закача красивото лианче. няма да има какво да гледаме после. ще я спася!

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.