Чудовището от Лох Нес отново се показа (ВИДЕО)

Заснеха Чудовището от Лох Нес

Чудовището от Лох Нес отново се показа. Преди няколко дни в най-големия сайт за видеосподеляне YouTube бе качен любителски клип, който за пореден път разпали дискусията съществува ли Неси.

Кадрите са направени от любителя- фотограф Дейвид Елдър, който е на излет край шотландското езеро. Докато снимка лебедите, изведнъж пред обектива на 50-годишния турист се появява „нещо черно”. „Забелязах движение във водата, плуваше нещо черно, дълго около 4,5 метра”, споделя фотографът, който успява да направи кратко видео.

Дейвид е убеден, че под водата има жив обитател и доказателство за това е останалата част от езерото, която е съвсем спокойна. За съществуването на чудовището от Лох Нес се говори от незапомнени времена. Още през 565 година монах твърди, че бил нападнат от мистичното същество. През 1933 година се появяват първите снимки на чудовището, направени от двама туристи. Впоследствие кадрите са обявени са фалшификат. И до днес обаче езерото Лох Нес привлича туристи от цял свят, които се надяват, че ще видят Неси.

Вижте последното видео:

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.