bTV

bTV спря „Сървайвър” в последния момент

Спряха Survivor

Битката на риалити форматите, която усилено тече в българския ефир, си каза думата и извън строя остана едно от най-очакваните и обичани предавания „Сървайвър”.

Крисия Тодорова със самостоятелно шоу по bTV

Крисия със свое шоу

След грандиозния успех, който пожъна концертът на Крисия Тодорова в ефира на bTV, вдигайки рейтинга на телевизията до небесата, от медията обсъждат възможността детето-чудо да се сдобие със самостоятелно шоу.

Лора Крумова сменя Ани Салич

Лора Крумова сменя Ани Салич

Лора Крумова  ще бъде топзвездата на bTV. Чаровната блондинка ще се завърне от майчинство през април и по всяка вероятност ще смени Ани Салич на стола на вечерната емисия новини.

Ани Салич и Николай Дойнов разбиха конкуренцията!

Ани Салич и Николай Дойнов

Ани Салич и Николай Дойнов разбиха конкуренцията в лицето на bTV и вечерната им информационна емисия. Най-гледани във вчерашния ден (24 февруари) са били новините на „Нова телевизия”, които освен с нови водещи стартираха и с чисто ново студио.

Гена Трайкова с рекордна заплата в bTV

Гена Трайкова с рекордна заплата в bTV

Гена Трайкова е най-скъпоплатената журналистка в екипа на bTV. От няколко седмици водещата на централната емисия новини получава най-висока заплата. Преди нея рекордът се държеше от Ани Салич, която избяга в „Нова телевизия”.

Страници