bTV уволни Любо Нейков

Уволниха Любо Нейков

bTV уволни Любо Нейков навръх рождения му ден. Последният епизод на „Голата истина” ще бъде излъчен на 17 февруари.

Новината за падането на „Голата истина” му била съобщена в петък, когато комикът отишъл при новия шеф на телевизията Павел Станчев, за да почерпи за рождения си ден, пише „Всеки ден”. Според изданието, причина за уволнението на Любо Нейков е ниският рейтинг на предаването. Замисълът на шоуто бе да конкурира „Господари на ефира”. Нито един от епизодите обаче не успя да задържи зрителите пред малкия екран.

„Тази аматьорщина е обидна за зрителите”, заявил Павел Станчев и обявил, че сваля предаването на Любо Нейков. Водещият и продуцент на шоуто бил шокиран и опитал да обясни, че компанията му „Дрийм тийм"има договор с bTV и не може току-така да се взимат такива решения. Но Станчев бил категоричен – последният епизод на”Голата истина” ще бъде излъчен на 17 февруари и точка!

„Няма да търпя нито едно предаване със смешен рейтинг”, заявил Павел Станчев, допълвайки, че промените в програмната схема на bTV ще продължат, докато телевизията не си върне предишните позиции. Из коридорите на телевизията дори се шушука, че Станчев ще се опита да привлече братята Халваджиян, които напуснаха bTV заради проблеми с предишното ръководство.

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.