bTV излезе с официално изявление за уволнението на Ани Цолова и Виктор Николаев!

bTV излезе с официално изявление за уволнението на Ани Цолова и Виктор Николаев!

Новината за уволнението на Ани Цолова и Виктор Николаев се превърна в най-обсъжданата тема в интернет пространството. Форумите и социалните мрежи са пълни с коментари на интернет потребители, които се питат, дали наистина от bTV са били шута на водещите. От телевизията не останаха безразлични и направиха официално изявление по случая.

Пред „Блиц” шефката на отдел "Връзки с обществеността" Константина Маркова категорично отрече появилата се информация, заявявайки, че не знае от къде са тръгнали тези слухове. По думите й, черният пиар вместо да нанесе удар на bTV ще вдигне рейтинга на телевизията. „Когато Ани Цолова и Виктор Николаев се върнат в ефир ще бъдат още по-обичани, а рейтинът на сутрешния блок още по-висок”, написа на страницата си във Facebook Константина Маркова, допълвайки, че „Тази сутрин” ще се завърне в ефира на bTV на 30 август. „Ако се наложи отпуските ще бъдат прекратени и по-рано”, обясни още тя.

Константина Маркова не отрече, че решението за отпуската на Ани Цолова и Виктор Николаев е взето в последния момент. До последно от медията изчаквали да видят, дали депутатите ще излязат във ваканция. „Ако те бяха решили да работят и при нас нямаше да има почивка”, заяви Маркова, допълвайки, че спирането на сутрешни блок по никакъв начин няма да ощети зрителите на bTV, тъй като екипът на медията е готов да прави преки включвания и да отразява всички важни новини от деня.

Припомняме, че според клюката, до уволнението се стигнало след интервюто с Пламен Орешарски (вижте видеото).

категории: 

Коментари

Comment: 
Нали в Б-я,нямаше ЦЕНЗУРА......комунистите се върнаха от Балкана,нали.????/

Comment: 
ееееееееееееее най-накрая, няма да гледаме тъпите иммутри всяка сутрин и нацупените им лица

Comment: 
Кой ви лъже ,че Цолова е обичана?Отворете сайтове и прочетете ,че от 10 г зрителите водят война с псевдожурналистката,с булята с поясчета и коланчета,с лелята,която прекъсва гостите на първата сричка за да каже своето мнение,въпреки че е опротивяла до смърт поради липсата и на елементарно домашно възпитание .Тая жена е зла и мизантроп.Махайте я! Не я понасямееееее!!

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.