Цензура в bTV! Забраниха на Бареков да говори пред Росен Петров!

bTV наложи цензура в предаванията си. Ръководството на телевизията изготви списък с гости, които журналистите могат да канят по време на предаванията си. В списъка липсва бившият изпълнителен директор на ТВ7 Николай Бареков.

За това се оплака тази сутрин самият Бареков, който обясни пред Кошлуков как преди два дни Росен Петров му се обадил и му заявил, че въпреки уговорката, която имали за участие в „Нека говорят” на 29 септември, предаването не може да се осъществи. Причината – списъкът с гости се одобрявал от ръководството на bTV, а за Николай Бареков имало категорична забрана за участие в което и да е предаване на телевизията, пише bnews.bg.

Бареков веднага позвънил на Красимир Гергов и му поискал лично обяснение. „Да, не можеш да участваш”, заявил Гергов, обяснявайки, че решението е взето от цялото ръководство на bTV.

Във „Факторът Кошлуков” Николай Бареков се оплака и от цензура от страна на ГЕРБ. Журналистът обяви, че на членовете на ГЕРБ, включително кметове и общински съветници, е категорично забранено да участват в предавания на ТВ7 и Нюз7. Решението било взето от ръководството на партията.

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.