Скандал! Кой помогна на братя Галеви да напуснат страната?

Братя Галеви напуснали страната с "Авиоотряд 28"?

Повече от година след безследното изчезване на дупнишките бизнесмени Пламен Галев и Ангел Христов, вестник „Галерия” публикува скандална информация, според която братя Галеви са изведени от страната с правителствения „Авиоотряд 28”.

Изданието се позовава на свои източници от МВР, които твърдят, че вероятността Пламен Галев и Ангел Христов да са получили помощ от тогавашните управляващи е огромна. За това, че никой не е имал контрол над правителствените полети разкри и специализираната комисия за „Авиоотряд 28”. Никъде няма списъци на пасажерите, които са летели със самолета. Единственият, който е имал контрол над полетите е бил Бойко Борисов.

Твърди се, че именно бившият премиер е помогнал на братя Галеви да напуснат страната необезпокоявано, предоставяйки им правителствения "Авиоотряд 28". „Това, разбира се, се случило срещу солидна сума”, разкриват източници на „Галерия”, цитирани от  mignews.info. Не е изключена и вероятността Борисов да е помогнал на Галеви заради информацията, която дупнишките бизнесмени имали за екзекуцията на двамата шофьори в Ирак през 2004 година– Ивайло Кепов и Георги Лазов.

 

категории: 

Коментари

Comment: 
leleee

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.