Брад Пит: Ако Анджелина Джоли умре, умирам и аз!

Брад Пит: Ако Анджелина умре, умирам и аз!

Покъртителна изповед на Брад Пит публикува вестник „Дейли мейл”. За първи път актьорът индиректно признава, че с Анджелина Джоли става нещо лошо.

„Ако Анджелина умре, умирам и аз”, споделя пред изданието Брад Пит и допълва, че ако със съпругата му се случи най-лошото, той никога няма да може да си го прости. „Не знам как ще погледна децата, ако тя си отиде”, заявява Бард Пит, цитиран от „Пик”.

Думите на актьора сериозно притесниха феновете, които вече са убедени, че слуховете за тежкото здравословно състояние на Джоли не са медийна измислица. Само преди няколко дни Анджелина получи „Оскар” за хуманитарната си дейност. На церемонията брюнетката се появи в компанията на съпруга си. И въпреки, че през цялото време се усмихваше, всички забелязаха болнавия й вид. В последните няколко месеца Джоли е отслабнала до критичните 44 килограма.

За здравословните проблеми на Анджелина Джоли след операцията по отстраняване на гърдите се заговори още преди седмици. Според редица световни медии, са се получили сериозни усложнения след операцията и дните на Джоли са преброени.

Само преди няколко дни пък Анджелина написа и предсмъртното си завещание. (Вижте го ТУК>)

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.