Балджийски нанесъл фаталния удар, защото го нарекли „селянин”

Борислав Балджийски нанесъл фаталния удар на Петър Алексов

Ден след като футболистът на „Славия” Борислав Балджийски бе обвинен за убийството на юриста на „Топлофикация” Петър Алексов, станаха ясни и причините за агресията на 22-годишния халф.

Във фаталната нощ, Балджийски пътувал в колата на свой приятел и гаджето му. Зад волана била 26-годишната жена. Минавайки край казиното в столичния квартал „Красна поляна”, автомобилът закачил Петър Алексов, който ходел по пътното платно, тъй като на тротоарите имало коли. „Гледайте къде карате, бе, селяни”, обърнал се към хората в колата Алексов и няколко секунди по-късно се случила трагедията, разказва „24 часа”.

Борислав Балджийски и аверът му слезли от автомобила и започнали да налагат юриста, който ги псувал. Последният фатален удар е нанесен от футболиста. Петър Алексов паднал на земята и ударил фатално главата си в бордюр. Биячите избягали, а няколко часа по-късно полицията открила колата в Ихтиман.

На разпити са привикани Борислав Балджийски и още трима души. В хода на разговора футболистът на „Славия” признава, че той е нанесъл смъртоносния удар. „Балджийски не е бил пиян”, разкриха от полицията, а заместник- шефът  на СДВР Христо Терзийски определи случилото се като нелеп инцидент.

Очаква се прокуратурата да поиска постоянен арест за Борислав Балджийски.

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.