Бориса на косъм от бой заради Ники Михайлов

Николета делила Ники с Бориса

Топ моделът Бориса Тютюнджиева, която понастоящем мери сили в „Къртицата”, е била на косъм от бой с Николета Лозанова заради вратаря Ники Михайлов.

Случката се разиграла около година и половина след коронясването на Ни Ло за “Miss Playmate”. По онова време настоящата съпруга на Божинов била гадже на Ники Михайлов. Вратарят обаче си позволил авантюра с Бориса Тютюнджиева, а това вбесило Николета, която няколко дни по-късно потърсила сметка на моделката.

Двете се засекли случайно в заведение и Николета притиснала Бориса да признае, че е спала с гаджето й. Последвала серия от грозни реплики от страна на настоящата водеща към Бориса. Николета блъфирала, че Ники Михайлов й разказал всичко и поискала да чуе и гледната точка на съперницата си. Именно тогава чула и потвърждението, че любимият й е изневерил с русата по онова време Бориса. Бясна Ни Ло накарала Бориса да звънне на Ники, след което грабнала слушалката и прекратила връзката им.  

 „Ако не бяхме ние щеше да се стигне до женски бой”, разказват пред „Уикенд” охранители на заведението. Яките момчета викнали такси на Бориса Тютюнджиева, а Николета останала да беснее в бара.

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.