Божинов влиза в „Къртицата” срещу 100 бона! Ето ги и останалите участници!

Божинов влиза в „Къртицата” срещу 100 бона

Валери Божинов е сред сигурните участниците в новия сезон на „Къртицата”. В продължение на месеци футболистът водил преговори с продуцентите Иван и Андрей, а клюките гласят, че след участието си в риалити формата, Божинов ще стане по-богат със 100 000 лева.

Първоначалното предложение на „опосумите” било за хонорар от 70 бона. Валери обаче бил непреклонен – 100 000 лева и нито стотинка по-малко! През последните месеци банковата сметка на Валери Божинов изтъня драстично след уволнението му от „Спортинг”. Това е и причината голаджията да приеме участие в „Къртицата”.

Минути след като разбрала за предложението, Николета Лозанова позвънила на бившия си и го посъветвала да се откаже. Божинов обаче все още обмисля, дали да приеме офертата. Ако до тогава не си намери нов отбор, няма да има пречка да се състезава в „Къртицата”, пише „Всеки ден”.

Вторият сигурен участник в новия сезон на „Къртицата” е Венета Харизанова. Преговори се водят и с актьорите от „Се*с, лъжи и телевизия” Искра Донова и Димо Алексиев. Почти сигурно е, че сред „къртиците” ще бъдат и Любен от „Музикална академия”, както и водещият Део, който ще влезе в шоуто с приятелката си Мариана Станчева.

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.