Божинов си взе „Бентли”-то! Николета: Валери, жалък си!

Дни след като Валери Божинов обяви, че е приключил връзката си с Николета Лозанова, войната помежду им е по-ожесточена отвсякога. Бившият футболист на „Спортинг” бе засечен в един от софийските молове да пазарува кухненска посуда. Веднага след като си купи вилици, лъжици, чаши и чинии от висок клас, футболистът се насочи към червеното си „Бентли” и отлетя в неизвестна посока.

Мощният автомобил Божинов бе купил за съпругата си, която обикаляше софийските улици с кола за 700 бона. Когато обаче си събрал багажа от семейното жилище, Божинов с голямо удоволствие си прибрал и ключа от Бентли”-то. Това вбесило Николета Лозанова, която не очаквала, че голаджията ще я остави без кола. „Валери, жалък си”, не спирала да му пише съобщения във Facebook плеймейтката, пише „Всеки ден”.

Футболистът пък не обръщал внимание на нервните й изблици и бил категоричен, че много скоро ще подаде документи за развод. „Нямам жена до себе си. Най-важни са мен са децата ми и кариерата”, обяви на няколко пъти Валери Божинов. В интервю за „Гонг” бившият футболист на „Спортинг” се разкая за поведението си в социалните мрежи и заяви, че иска личният му живот да не бъде коментиран.

категории: 

Коментари

Comment: 
Защо да е жалък Валери,това подобие на жена го направи за смях пред цяла България,ако съм на него ще я оставя не без Бентли,а гола и боса на улицата. П.С.Николетке,стига сама си писа тези безобразни статии,жалката си ти.

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.