Бойко Борисов ли е на снимката с Иво Карамански?

Скандалът със снимката, която Николай Бареков показа в предаването на Росен Петров се разраства. Часове след като бившият журналист обяви, че на фотос редом до Иво Карамански, Киро Японеца и Стоил Славов е самият Бойко Борисов, лидерът на ГЕРБ не му остана длъжен.

„Не съм виждал на живо Иво Карамански”, заяви Бойко Борисов и настоя да се провери автентичността на фотоса, който Бареков разпространи. Малко по-рано мъж на име Иван Кочев обяви, че човекът със сключените вежди отдясно на снимката е той. „На снимката съм аз, а не Бойко Борисов. Киро Японеца също го няма, това е друг човек”, заяви пред агенция „ПИК” Кочев и обясни, че фотото е правено в началото на 90-те години, когато с Иво Карамански излизали от съдебната палата след някакво дело.

Николай Бераков обаче е категоричен, че младият мъж е именно Борисов. „Съветвам Борисов да напусне веднага политиката, а не да убеждава невярващите, че никога не е бил в компанията на аверите си от СИК и ВИС”, обяви пред агенция „Блиц” Бареков.

категории: 

Коментари

Comment: 
ЯВНО ВСИЧКИ СЕ СТРАХУВАТ,ЧЕ БОЙКО БОРИСОВ оглавяващ партия ГЕРБ има сериозни качества на държавник и ръководител. Защо мисля така - ще ме попитате...Когато всички не признават това,което е свършено по време на управлението на ГЕРБ,когаво всички по всякакъв начин се дистанцират и те обругават ,когато всички искат да влязат във властта само като отричет Б.Б.и партия ГЕРБ, а не като предлагат платформи е логично да помислиш ,че в една конкурентна битка с него ще загубят.Затова удрят "под кръста".ОПЛЮВАНЕТО И ОБРУГАВАНЕТО НЕ НОСИ ДИВИДЕНТИ

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.