Боевски е съсипан! Вижте какво го сполетя в затвора в Бразилия!

Боевски готви гладна стачка

Олимпийският ни шампион по вдигане на тежести Гълъбин Боевски е съсипан. Откакто е в затвора в Бразилия не е останала и следа от някогашния здрав мъж. Боевски буквално  е станал кожа и кости, оплаква се съпругата му Красимира, която е в Сао Пауло с малката им дъщеричка Мойра. „Свалил е 25 килограма. И най-страшното е, че готви гладна стачка”, заявила пред свои близки Красимира, която е силно притеснена за здравето на спортиста.

Боевски решил да гладува заради забавянето на делото му на последната инстанция. „Чрез гладната стачка иска да извие ръцете на бразилците. Надява се, че така ще му осигурят по-добри условия”, коментират близки до щангиста, цитирани от „България днес”.

Както знаете, българският шампион бе хванат със 7 кг. и 200 гр. кокаин на летището в Сао Пауло. На втора инстанция бе потвърдена първоначалната присъда от 9 години и 4 месеца затвор. Окончателната му присъда ще бъде прочетена наесен, когато ще за заседава Федералният върховен съд. Гълъбин Боевски и новият му адвокат се надяват магистратите да вземат под внимание записите от видеокамерите на летището и да намалят присъдата му значително.

категории: 

Коментари

Comment: 
Не е хубаво, това което му се е случило, но в затвора е така, иначе щеше да се казва курорт

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.