БНТ уволнява Валя Ахчиева?!

Уволняват Валя Ахчиева?

БНТ уволнява водещата на „Открито” Валя Ахчиева, гласи клюката, която все по-усилено се разпространява из коридорите на държавната телевизия.

Говори се, че водещата прибира тлъсти суми, за да стъпка реномето на дадена фирма или дружество, пише „Уикенд”. Според изданието, из коридорите на телевизията се шушука, че за да заеме „правилната” страна по споровете, които се обсъждат в предаването й, Валя Ахчиева прибирала рушвети от по 50 000 лева.

Само за последната година срещу Валя Ахчиева са постъпили десетки сигнали, поставящи под съмнение обективността й като журналистика. През ноември миналата година датският евродепутат Мортен  Локегард  дори внесе официално запитване до Европейската комисия относно разследванията на Ахчиева. Именно затова от БНТ все по-често се замислят, дали да не свалят предаването на Валя Ахчиева, обобщава „Уикенд”.

категории: 

Коментари

Comment: 
Най-накрая ръководстото на БНТ да вземе едно разумно решение. Ахчиева е известна с далаверите със заменки... с авантюрите си с извесни политици, които са помогнали в "кариерното и развитие" и с поръчковите си репортажи.

Comment: 
Ха ха, и какво ще прави сега горкичката? Няма далаверки, няма парички.. Ужас!

Comment: 
Въпросът е защо БНТ дрема досега при положение, че тази отрепка е нарицателна за платената журналистика у нас???

Comment: 
Има си влиятелни приятели, които я пазят. А и доста тлъсти банкови сметки. За съжаление у нас е така с пари и връзки всичко може.

Comment: 
Дано се пребие с оня джип - тя зне кой...

Comment: 
ами малко закъсняла реакция. Не може управата на БНТ да допуска всичко това ,което се случваше на екрана и след това да гони Валя Яхниева за корупция. Ами тя да си каже какъв процент е плащала на другите съучастници дето й осигуряваха ефирно време за да маскари каквото й се поръча. За справка вижте обективната журналистика продуцирана от БНТ на сайта : www.zasedatel.com

Comment: 
Дано ръководството на БНТ, най-накрая да свърши нещо и наистина да уволни тази безскрупулна и алчна госпожа.

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.