Бизнесмен втрещи с обява за работа

Тотална неграмотност

Бизнесмен втрещи с обява за работа. На вратата на бургаско заведение се появи табела за набиране на персонал, от която лъха тотална неграмотност.

„Зведение търси серветеорки” е текстът, който потресе не само клиентите на заведението, но и интернет потребителите, пише Burgasutre.bg.  В опит да научи кой е авторът на въпросната обява, репортер на изданието се допитал до сервитьорките, които били на смяна. Момичетата категорично заявили, че не знаят кой е закачил въпросния лист на вратата. „Ние не сме хората, които пускат обяви”, коментирали служителките, а за да не набедят шефа си, уточнили, че не той е поставил обявата.

В последните няколко години се наблюдава тотална неграмотност не само от страна на работодателите, но и на кандидатите за работа.  За своя горчив опит с кандидат-служител споделя собственик на фирма за интернет услуги. Бизнесменът останал впечатлен от образованието и опита да младеж, завършил в английски университет. Когато обаче прочел автобиографията му, променил мнението си. В документа пишело: „РаботЕл сАм като дЕректУр…”

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.