Бюстът на Преслава изчезна! (СНИМКИ+ВИДЕО)

 Бюстът на Преслава изчезна

Преслава притесни истински феновете си. Певицата е отслабнала до неузнаваемост, а от пищния й бюст не е останала и следа.

В последното й видео с Анелия "Няма да съм друга", Преслава демонстрира в пъти по-скромни прелести. „Преси, къде са ти гърдите?”, питат почитатели на брюнетката, които са категорични, че певицата трябва да забрави за зверските диети, за да не подлага на риск здравето си.

„Та тя е на крачка от анорексията”, пишат интернет потребители, видели новите й снимки. В последните няколко години Преслава отслабна драстично и от някогашната „пухкава” красавица няма и следа. Наред с тлъстините обаче впечатление прави, че певицата е загубила и емблематичния си бюст, с който се славеше във фолк средите.

„Нищо чудно да се подложи на нова операция, но този път за уголемяван на бюста”, коментират запознати, припомняйки, че навремето певицата намали гръдната си обиколка, защото прелестите й тежали. В последните месеци обаче бюстът на красавицата изчезва със скоростта на светлината и в новото си видео гръдната обиколка на Преслава  по нищо се отличава от скромните прелести на Анелия, пише hotnews.bg.

Самата Преслава отрече да има проблем с теглото и обяви, че харесва фигурата си.

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.