Big Brother съсипа Хубавата Елена (Вижте изповедта й)

Big Brother съсипа Хубавата Елена

Елена Георгиева, станала популярна като Хубавата Елена от Big Brother, проговори за драмите в  живота й след края на риалити формата.

Красавицата и до днес съжалява, че е приела поканата на продуцентите преди 9 години. Идеята да влязат в семейния Big Brother била на съпруга й Миро. Същия, който красавицата заряза пред очите на цяла България.

Към днешна дата Елена не съжалява за разбития си семеен живот. „Бракът ни беше обречен. И двамата с Миро знаехме, че рано или късно ще се разделим”, споделя пред „Блясък” Елена. Единственото, за което съквартирантката съжалява е, че с действията си е наранила родителите си. Само и единствено заради тях Елена е останала в родината си, въпреки че животът й съвсем не е бил лек – навсякъде я заклеймявали като лека жена. „Гонили са ме от църква. Майка ми беше заплюта в лицето от случаен гражданин”, сподели Елена.

Тя обаче не обвинява никого. „Случиха ми се много грозни неща, но смятам, че сама съм си го направила”, споделя Елена Георгиева и допълва, че успяла да посрещне и да се справи с всички изпитания.

Към момента Елена има нов мъж до себе си. Кой е той, бившата участничка в Dancing Stars отказва да разкрие.

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.