Big Brother All Stars

Голямата измама в Big Brother All Stars: Златка Райкова и Джийсън – приятели в реалния живот?!

Джийсън и Златка Райкова - приятели в реалния живот

Часове след скандалното изгонване на Джийсън Брад Люис от къщата на Big Brother All Stars, из интернет пространството плъзна клюката, че певецът и Златка Райкова са приятели в реалния живот, а поведението на Джийсън било хитра стратегия, която целяла Русата Златка да стигне до финал.

Звездите от VIP Brother бесни на Нико Тупарев – остави ги без пари!

Звездите от ВИП Брадър без хонорари

Седмици след края на VIP Brother 2013 звездите, които обитаваха къщата в продължение на два месеца, все още не са получили и стотинка от хонорарите си. Най-прецакана от всички в къщата е победителката на формата Станка Златева, която се подписала под сензационната сума от 200 000 лева.

Вижте Маги Желязкова без грим!

Маги Желязкова изгря без грим в къщата на Big Brother All Stars

„Мисис България 2003” Маги Желязкова изгря без грим. Моделката се събуди в къщата на Big Brother All Stars, а от жената, която сме свикнали да виждаме по страниците на модните списания, нямаше и следа, видя LifeStyleBG.com.

Big Brother All Stars 2013 започна със скандал! Вижте новите съквартиранти!

Big Brother All Stars 2013 започна със скандал. Още със старта на риалити формата продуцентите заложиха на драмата, давайки тайна мисия на първия съквартирант - Ели Кузмова, станала известна след VIP Brother Family. Жената на Гробаря и Златка Райкова се хванаха за гушите в името на седмичния бюджет.