Вижте хонорарите в Биг Брадър Ол Старс 2015!

Ето ги хонорарите на звездите

Кой колко ще прибере от последния сезон на Биг Брадър Ол Старс? Това се питат зрителите на култовия риалити формат.

Лидер сред звездите в къщата е Евгени Минчев, чиито хонорар е точно 100 бона. Първоначално светският хроникьор настоявал за 150 000 лева, но след дълги преговори кандисал и на 50 000 по-малко, разкрива „Уикенд“. За сметка на това пък Евгени Минчев е единственият съквартирант, които е получил сумата в аванс.

Веднага след Минчев се нарежда фолк фурията Деси Слава, която е успяла да се спазари за 45 000 лева. Реално обаче певицата ще вземе само част от сумата, тъй като според  договора й с фирма „Пайнер“, е длъжна да разделя със своя работодател приходите си от реклами, участия по частни партита и други публични ангажименти.

Ваня Джаферович  ще прибере  30 бона от Биг Брадър Ол Старс. С 5000 по-малко пък ще получи шоуменът Къци Вапцаров.  „Мистър Невада“ искал двойно по-голяма сума. След дълги преговори обаче се съгласил и на 25 000 лева, тъй като в джоба му буквално дрънкали семки и бонбонки.

С хонорари от по 20 000 ще си тръгнат Ваня Червенкова и Соня Колтуклива. За участието си в Биг Брадър Ол Старс певицата Йоана Захариева –Йоко ще получи 15 000 лева. А на дъното на класацията е мускулестият мачо Борислав Атанасов, на когото Биг Брадър ще захрани сметката с 10 000 лева.

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.