Часове преди старта: Ето ги участниците в Big Brother All Stars 2013!

Часове преди старта на Big Brother All Stars 2013 са ясни имената на някои от участниците. Въпреки че продуцентите много умело се стараят да пазят тайна, в публичното пространство вече се обсъждат имената на новите съквартиранти.

Според най-тиражираната версия, къщата в Нови хан ще приюти топ-водещата на „Нова телевизия” Венета Райкова. „Мисис Горещо” ще влезе за пореден път в шоуто, откъдето ще води предаванията си в следващия един месец. Освен Венета Райкова, участие в Big Brother All Stars ще вземе и 27-годишната моделка Иренa Милянкова, която се изявяваше в „Черешката на тортата”.

Сред 11-те звезди, които ще атакуват риалити формата тази вечер ще бъдат още писателят Денди, фитнес инструкторът Станислав Илиев – Финдо и Джийсън Брад Люис, чието име нашумя след първия сезон на „Х-Factor”. Зара и Ели Кузмова са имената на другите две участнички, които според клюката имат реални шансове да влязат в шоуто.

До последно продуцентите са водили преговори с Хубавата Елена, която заряза Миро пред цяла България и със звездите от “X-Factor” Рафи, Ангел и Мойсей.  Дали обаче някой от тях ще атакува новия сезон на Big Brother All Stars, предстои да разберем. Новите съквартиранти ще бъдат посрещнати от Черната Златка, Русата Златка и Георги Валентинов.

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.