Тайна договорка в Big Brother All Stars 2013: Ето кой ще спечели!

Златка Димитрова печели Big Brother All Stars 2013

Лъсна тайна договорка между победителя в Big Brother All Stars 2013 и продуцентите на риалити формата. Почти сигурно, че Златка Димитрова ще бъде съквартирантът, който ще си тръгне с голямата награда.

Триумфът на Черната Златка е предварително договорен дни преди бургазлийката да влезе в шоуто, разкрива „Уикенд”. Това е и причината плеймейтката да бъде представяна изцяло в положителна светлина.

За това, че имено Златка Димитрова е готвена за победител в новия сезон на Big Brother All Stars се усъмниха и зрителите, от зоркия поглед на които не убягна начинът, по който Ники Кънчев я представя по време на живите предавания. На последния лайф водещият съвсем открито демонстрира симпатиите си към Златка и не можа да скрие гнева си, когато Денди я иронизира.

Сред сигурните финалисти в Big Brother All Stars 2013 е и Златка Райкова, която също като адашката си е представяна само с положителните си качества. Доста усилия коствало на продуцентите да я привлекат в предаването. В крайна сметка Русата Златка приела предложението, но след изричната договорка, че ще успее да промени негативния образ, който си създаде през последните години и да се нареди сред финалистите.

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.