Ето защо Big Brother All Stars поощрява играта на Пенка и Джийсън!

Защо Big Brother All Stars поощрява играта на Пенка и Джийсън?

Ситуацията в Big Brother All Stars 2013 e плачевна. Форматът, на който продуцентите залагаха големи надежди се оказа пълен провал. Вече цяла седмица организаторите се чудят как да вдигнат рейтинга на шоуто, който спада с всеки изминал ден, научи LifeStyleBG.com.

„Миналогодишния All Stars имаше успех, но тази година нещата са под всякаква критика”, разкриха хора от екипа на шоуто. Само няколко дни били необходими на продуцентите, за да видят, че са направили огромна грешка със „звездите”, които поканиха. Участниците са толкова скучни и незаинтересовани, че едва ли биха си изплатили хонорарите, коментират запознати.

Златка Димитрова, Денди, Маги Желязкова и Ели Владкова бяха интересни по време на първия си престой, но сега са тотални аутсайдери. Продуцентите не уцелиха джакпота и с фолк певицата Райна, която представиха като най-голямата звезда в къщата. И докато водещите се опитват да ни убедят, че Райна е прототип на Парис Хилтън, то зрителите умират от скука.

„Стига сте ни занимавали с глупостите на Джийсън и Пенка”, „Прекратете тази гавра”, апелират фенове на предаването. Big Brother All Stars 2013 обаче продължава да акцентира върху тях. Защо ли? Просто, защото няма какво по-интересно да ни покаже. Единствената алтернатива да задържи зрителския интерес е да вкара нови съквартиранти.

категории: 

Коментари

Comment: 
Nai tapia ol stars nikakav interes niama

Comment: 
Биг Браър, вкарайте Пеньо и Пацо, със сигурност ще си вдигнете рейтинга

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.