Дни преди финала: Зрителите на Big Brother All Stars 2013 побесняха!

Коя от двете Златки ще спечели Big Brother All Stars 2013?

Три дни преди финала на Big Brother All Stars 2013 зрителите скочиха срещу продуцентите на риалити формата и опитите им за манипулация, видя LifeStyleBG.com.

Интернет потребителите са  бесни от начина, по който от екипа на шоуто се опитват да вменят на драгия зрител какъв пример за подражание са плеймейтките Златка Райкова и Златка Димитрова и как певицата Райна е една от най-достойните финалистки.

Още със старта на шоуто трите дами бяха представени изцяло в положителна светлина, а на моменти дори и като жертви. По време на лайф изданията водещият Ники Кънчев също не скри подкрепата си към брадърките и дори си позволи да попита любимия на Златка Димитрова кога има намерение да й подари годежен пръстен. Ни в клин, ни в ръкав Миро обяви, че това ще бъде много скоро, а зрителите останаха с впечатлението, че предложението ще бъде към края на риалити формата. „Хитър ход  Черната Златка да остане до финала”, коментират интернет потребители.

Горе-долу същото се получава и с русата й съименничка. По време на целия си престой Златка Райкова бе представяна като жертва и пример за това как хората се променят. А изцепките на Райна пък започнаха да се показват едва когато имената на финалистите станаха ясни. Сякаш за да потвърди клюката, която седмици наред се лансираше в публичното пространство, че фолк певицата е имала предварителна уговорка да стигне до финала.

Кой в крайна сметка  ще си тръгне с голямата награда, предстои да разберем. Освен трите дами за любовта на зрителите ще се борят още Денди и Лео Бианки.

 

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.