Big Brother All Stars 2013 започва със сватба!?

Бременната Златка Райкова и Георги ще се женят във Big Brother All Stars

Часове след като Златка Райкова обяви, че носи детето на ММА боеца Георги Валентнов, из социалните мрежи все по-усилено се тиражира клюката, че двамата ще се венчаят в Big Brother All Stars.

„Бременна съм. Имаме сериозни намерения”, обяви вчера Русата Златка, а интернет потребители предположиха, че сватбата ще бъде именно в All Stars-a, който обединява участници от различни риалити формати и който ще стартира след броени дни. Дали Златка Райкова и Георги Валентинов ще си кажат „да” пред цяла България и ще съумеят ли продуцентите да понатрупат рейтинг на гърба на влюбената двойка, предстои да разберем.

И докато феновете на Златка Райкова пълнят социалните мрежи с красиви коментари и мили пожелания към бъдещата майка, то доста от зрителите не приемат за чиста монета бременността на Русата Златка. Според голяма част от коментиращите, новината за бебето е била част от седмичната мисия, а Златка просто е послушала "вътрешния си глас".

Каква е истината и дали Русата Златка ще пристане на Георги Валентинов в предстоящия сезон на Big Brother All Stars, ще научим съвсем скоро.

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.