Бербатов утешава жената на Тервел Пулев!

Най-добрият ни футболист Димитър Бербатов утешава жената на Тервел Пулев Диана Ненова. Волейболистката била съсипана от игричките на боксьора с Лияна във VIP Brother и единственият човек от когото потърсила съвет бил Димитър Бербатов.

Както е известно, Бербатов и Диана имали връзка преди години. Клюката дори гласи, че именно майката на детето на Тервел е първата голямата любов на футболиста. Години след раздялата им, Бербо и Диана ги свързва силно приятелство. Това била и причината Диана Ненова да се обърне за съвет именно към Бербо. Волейболистката позвънила на футболиста и започнала да се оплаква от закачките на Тервел в Къщата. Нападателят на „Фулъм” я успокоил, че тя няма основания да се притеснява, тъй като по всяка вероятност флиртът се преекспонира заради рейтинг, пише „Блиц”, позовавайки се на „Уикенд”.

„Макар и да не го признава, флиртът между Тервел и Лияна се отразява зле на Диана”, коментират близки до волейболистката, които са категорични, че целият непукизъм, който демонстрира Ненова е просто маска.

В същото време Диана коментира, че не се страхува от Лияна. „Познавам Тервел и не вярвам, че той ще изложи и себе си, и любовта ни”, обяви Ненова, допълвайки, че нещата в Къщата се пресилват от сценаристите. „Всъщност няма нищо между Тервел и Лияна”, каза още Диана.

Преди дни закачката на Пулев с фолк певицата бе коментирана и от неговата сестра (Виж ТУК).

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.