Бащата на Ивайла Бакалова: Тя е измамница!

Бащата на Ивайла: Тя е измамница!

Бащата на Ивайла Бакалова –бившият гръдния хирург д-р Божидар Бакалов направи шокиращи признания.

Пред в. „Шоу” осиновителят на „Мис България” и сестра й Божидара обяви, че желае да разсинови дъщерите си, които  „петнят името му”. „Срамувам се от тях, те са измамнички”, сподели лекарят и разказа как близначките са взели апартамента му във Варна.

Случката се разиграла преди години, когато д-р Бакалов бил обвинен в изнасилване и попадал в американски затвор. Тогава майката на Ивайла и Божидара му се обадила по телефона и го убедила да припише апартамента във Варна на близначките, защото в противен случай ще бъде конфискуван. „Звъняха ми и други познати, които ме убеждаваха в същото”, обяснява д-р Бакалов и допълва, че е склонил да направи прехвърлянето, но с изричното уточнение, че когато се върне в България, Ивайла и Божидара ще му го върнат. Документите били подписани от покойната му вече майка Елеонора. „Но се оказа, че са измамили и майка ми. По това време тя получила втори инсулт и не знаела какви документи подписва” обяснява бащата на сестрите Бакалови.

След като се върнал в родната си, Ивайла и сестра й категорично отказали да върнат апартамента и към днешна дата осиновителят им иска да си търси правата в съда. „От три месеца не могат да ги намерят, за да им връчат призовките”, споделя Божидар Бакалов, който е убеден, че правосъдието работи в полза на дъщерите му. „Те имат по две ЕГН-та – едни когато са били Миткови Генчеви – на предишния съпруг на майка им, и други – когато ги осинових. Те са над закона в България”, жалва се пред „Шоу” Божидар Бакалов.

Участието на Ивайла Бакалова в „Къртицата” пък бащата определи като „мърляв опит непрекъснато да е по медиите”.

категории: 

Коментари

Comment: 
Това е много стара новина, всички я знаят.

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.