Азис ги размаза! Ето как поздрави папараците (СНИМКИ)

Азис "поздрави" папараците на морето

Краля на фолка отново е скандален! Дни след като пусна новото си парче „Ти ме размаза” Азис успя да „размаже” и папараците, видя LifeStyleBG.com.

Певецът и приятелката му Маги Желязкова бяха забелязани из тузарските заведения по Южното ни Черноморие. Двамата се бяха дегизирали със шапки, които обаче не успяха да ги спасят от нахални фенове.

Случаен фен, решил да се прави на папарак, се опита да щракне Азис и Маги Желязкова. Двамата обаче бързо се усетиха и го “поздравиха” с неприличен жест. Часове след случката снимката бе разпространена в интернет пространството, а Азис и Маги успяха да си навлекат гнева на феновете. „За какви се мислят тези?”, питат интетнет потребители, които признават, че поведението на Азис не ги е изненадало чак толкова. По-скоро изненадата идва от факта, че и Маги Желязкова с гордост е вдигнала среден пръст.

Към момента нито певецът, нито манекенката са коментирали слуката на морето. Азис пази пълно мълчание и по отношение на голите му снимки, които лъснаха в скандален сайт. (виж ТУК).

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.