Атанас Узунов сложи диетолозите в малкия си джоб! Ето как се отслабва без глад!

Атанас Узунов- преди и сега. Мнозина не вярват, че това е един и същ човек

В истинска сензация в интернет пространството се превърна Атанас Узунов. 39-годишният мъж, станал известен като човекът, успял да свали 60 килограма без да гладува набира все повече последователи в социалните мрежи. Групата му за здравословно хранене вече наброява над 115 000 членове.

Според Атанас Узунов за да бъдем здрави и едновременно с това да поддържаме добра фигура е напълно достатъчно да изключим от менюто си брашното, зърнените култури, рафинираната захар и изкуствените храни. В режима му е забранено и използването на олио. Нискомаслените млека също не са на почит, тъй като те са преминали през преработка.

Режимът се основава на здравословното ниско въглехидратно –високо мазнино хранене. До извода какви храни да приемаме за да се отървем от бича на 21 век – затлъстяването Атанас Узунов стига сам. Мъжът, който тежал 138 килограма признава, че е правил консултации с различни диетолози, придържал се е към много диети, но всичките без успех. Докато един ден след много четене решава да приложи върху себе си диетата с естествени мазнини. Резултатите не закъсняват. За една година и половина Узунов сваля цели 60 килограма. И най-интересното е, че успява да ги задържи.

На завидни резултати се радват и мнозина от членовете на групата на Узунов, които следват правилата му на хранене. А те никак не са трудни за спазване. Набляга се на месото (без колбаси) , рибата и зеленчуците, а закуската задължително се пропуска. Добре е веднъж в седмицата да се правят и 24-часови гладувания, тъй като те се отразяват добре на организма, но не са задължителни. 

Отслабването обаче далеч не е единствената полза от режима. Самият Атанас Узунов е успял да се отърве от високото кръвно налягане, както и от болките в кръста и коленете. Негови последователи пък твърдят, че високият холестерол също е останал в миналото.

категории: