Ани Цолова и Виктор Николаев не са уволнени! Ето защо напуснаха bTV!

Ани Цолова и Виктор Николаев сами напуснали bTV

От седмици наред в публичното пространство се тиражира версията, че Ани Цолова и Виктор Николаев са били уволнени от bTV заради скандалното интервю с Пламен Орешарски. Оказва се обаче, че това не е точно така. Според клюката Цолова и Николаев наистина са имали проблеми след въпросното предаване, но не са били уволнени.

Двамата сами напуснали bTV, разкрива „Всеки ден”. Според изданието, от близо два месеца Ани Цолова и Виктор Николаев водели преговори с „Нова телевизия”. От конкурентната медия им предложили 4 пъти по-високи заплати и това е станала причината за внезапната промяна. В bTV месечното възнаграждение на Ани и Виктор било по 4000 лева. С „Нова” пък се договорили за 15 бона на месец. „Ани дълго се чудеше, дали да приеме, защото се чувстваше задължена на bTV, които я направиха звезда”, коментират близки до водещата.

Везните се наклонили към „Нова телевизия” не само заради по-високото заплащане. От телевизията дали пълна свобода на Ани Цолова и Виктор Николаев. Било им предложено да бъдат продуценти на собственото си предаване с единственото условие да имат висок рейтинг. Освен това в „Нова телевизия” нямало да им се налага да излизат по два дни в месеца в неплатен отпуск, както ги задължавали в bTV.

„От „Нова телевизия” са готови на всичко за рейтинг. За тях е важно да запазят 3-ата си позиция в класацията, особено след като от ТВ7 им отмъкнаха Иван и Андрей”, коментират запознати, които са категорични, че от медията въобще не са се пазарили за заплатите на Ани Цолова и Виктор Никоалев.

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.