Ани Цолова и Виктор Николаев аут от bTV! Подписаха с Нова телевизия!

Ани Цолова и Виктор Николаев напуснаха bTV

Официално! Ани Цолова и Виктор Николаев напуснаха bTV. Водещите на сутрешния блок се местят в конкурентната Нова телевизия, съобщиха от медията. Все още не са ясни подробности. По всяка вероятност Ани и Виктор ще изместят Мира Иванова и Христо Калоферов от сутрешния блок.

До последно телевизионният тандем преговарял с шефовете в bTV. Часове преди Нова телевизия да обяви новината, Ани Цолова и Виктор Николаев били засечени в офиса на шефката на bTV  Вики Политова. Двете страни обаче не са стигнали до консенсус и в крайна сметка се стигнало до раздялата – Ани Цолова и Виктор Николаев напускат семейството на bTV! Не е изключено примера им да последват и други хора от екипа на „Тази сутрин”.

От седмици в публичното пространство се твърди, че причина за мистериозното изчезване на  Ани Цолова и Виктор Николаев е станал политически гаф, заради който от bTV са били принудени да отстранят водещите. От медията опровергаха тази информация, а на 16 август журналистите дори се появиха на екран.

Днес пък най-обсъжданата тема в интернет пространството е защо Ани и Виктор напуснаха телевизията и има ли нещо общо решението им със скандалното интервю с Пламен Орешарски, заради което се твърди, че беше спрян сутрешния блок на bTV.

категории: 

Коментари

Comment: 
Е то нямаше накъде, та признаха - новината тук е, че конкуренцията не спи и ги привлече. Жалко за ТВ 7 че не се усетиха навреме.

Comment: 
ТВ7 обслужват правителството, как ще ги привлекат? за какво са им ?

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.