Изненада! Ани Салич заминава в БНТ!

Ани Салич в БНТ

bTV се разделя с още едно от емблематичните си лица. Последната клюка гласи, че от следващата година топ новинарката Ани Салич ще влезе в редиците на БНТ.

Според агенция „Пик” bTV ще прекрати договора на Ани Салич по взаимно съгласие. От месеци водещата се изявява в следобедните новини, което й носи в пъти по-малко приходи. Освен това от екипа на медията, в която Салич стана известна, замразиха новия й проект „Вокс Попули”, който едва ли ще бъде реализиран.

Новината около трансфера на Ани Салич до известна степен се потвърждава и от присъствието на новинарката на благотворителния концерт на БНТ и в частност на факта, че в края на церемонията Ани лично започна да раздава грамоти на УНИЦЕФ, които в партньорство с БНТ организираха концерта.

Пред „Всеки ден” от екипа на БНТ нито потвърдиха, нито отрекоха, че водят преговори с Ани Салич. За феновете обаче не остана и грам съмнение, че много скоро любимката им ще премине в лагера на конкуренцията. За никого не е тайна, че към момента БНТ изпитва „глад” за звезди. Единствените разпознаваеми лица са Мира Добрева, Радина Червенова и Георги Любенов. „Успеят ли да привлекат Ани Салич, със сигурност ще вдигат рейтинга си”, прогнозират зрители.

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.