Андреа отмъсти на Николета със скандален колаж

Войната загрубя...

Часове след като Николета Лозанова се подигра на Андреа за сценичния тоалет, който бе избрала за Годишните музикални награди на телевизия „Планета”, певицата не й остана длъжна и й отмъсти със скандален колаж, видя LifeStyleBG.com.

В Instagram Андреа публикува разговор между две момичета. Първата казва, че е много популярна, а втората показва с мимика по какъв начин е станало това. Въпреки че официално изпълнителката на „Хайде, опа” не спомена към кого е насочен колажа, за феновете не остана и грам съмнение, че и този път Андреа е била „вдъхновена” от Николета Лозанова. „Май трябваше да тагнеш някои хора”, коментира приятелка на певицата, а Моника Валериева без грам колебание обобщава, че тя вече се е сетила към кого е насочен поста.

Малко преди това любимата на Кобрата категорично обяви, че вече знае защо няма да прости на  Николета. „Вече съм сигурна защо няма да откликна на молбите ти за сдобряване, скъпа”, написа във Facebook Андреа, давайки да се разбере, че Ни Ло е направила опит за помиряване.

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.