Предсмъртното завещание на Анджелина Джоли разплака Холивуд!

Състоянието на Анджелина Джоли се влошава. Операцията, на която холивудската звезда се подложи преди няколко месеца е била неуспешна, гръмна „Дейли мейл”. Според изданието, умореният външен вид на актрисата и прекалено слабата й фигура се дължат на фатален дефект, причинен вследствие на двойната мастектомия.

Преди няколко дни Анджелина Джоли е засечена в кантората на известен лондонски адвокат, където е написала завещанието си, твърди същото издание. По време на срещата красавицата е била придружавана от съпруга си. В документа се посочва, че след смъртта й цялото богатство ще отиде в ръцете на Брад Пит и децата й.

Срещата с адвоката предизвика вълна от коментари в глобалната мрежа, а феновете на Анджелина Джоли започнаха все повече да се тревожат, че новините за влошеното здравословно състояние на актрисата са истина. До момента нито Джоли, нито Брад Пит са коментирали каквото и да било.

Преди няколко дни обаче същата информация бе разпространена и от американския таблоид „ОК!”, който излезе с шокиращото заглавие:"Трагични новини за здравето на Джоли”.

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.