Палавата полякиня изплаши чехите!

Чехите разочароваха Ана Лисевска

Палавата полякиня Ана Лисевска, която даде заявка, че ще влезе в историята като жената, преминала през леглата на 100 000 мъже, преживя истинско унижение в Чехия.

21-годишната блогърка отиде в Прага, където очакваше да срещне десетки желаещи за интимни забавления. Клубът обаче, който бе нает специално за случая се оказа почти празен. На уговореното място бяха дошли едва 10-сетина души, от които само един се престраши да се доближи до Лисевска. Вторият мъж, с когото Ана имаше вземане-даване бе предварително избран актьор, с който полякинята имала уговорка за заснемане на „забранен” филм, пише „Блиц”.

„Ние не пипаме, дошли сме само да гледаме”, обърнали се към Ана Лисевска джентълмените, присъстващи на сбирката. Единственият смелчага, който проявил желание да се забавлява с полякинята пред камерата бил 22-годишен младеж, който издържал повече от два часа на „атаките” на полякинята.

Дали заради липсата на интерес или заради камерите, Ана Лисевска се притеснила много и не успяла да се представи в най-добрата си светлина.

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.