Алисия загуби делото срещу Валери и на втора инстанция

Алисия загуби и на втора инстанция

Фолк певицата Алисия отново загуби делото срещу Валери Божинов. И магистратите от Апелативния съд отхвърлиха иска й, а певицата е категорична, че ще обжалва до последно.

Разглеждането на делото за издръжката на Валери-младши на втора инстанция е било преди около месец, а съдиите потвърдили решението на колегите си, които на първа инстанция постановиха Божинов да плаща издръжка от 2000 лева на месец. „Искам издръжка, адекватна на доходите, които получава Валери”, обяви още тогава Алисия и се възползва от правото си да обжалва съдийското решение.

Пред Върховния съд фолк певицата ще бъде представлявана от нов адвокат, твърди „Уикенд”. Запознати със съдебната система обаче са на мнение, че Алисия ще загуби и на последната инстанция. „2000 лева са напълно достатъчни, за да бъде отглеждано едно дете в България, а и няма основания за вдигане на издръжката. Към настоящия момент Валери Божинов подписа с „Левски” и възнаграждението му е в пъти по-малко от сумата,която получаваше преди три години,когато бе заведено делото”, коментират специалисти.

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.