Алисия – в основата на войната между Николета и Жени Калканджиева!?

Алисия е в основата на враждата между Жени Калканджиева и Николета Лозанова. Открай време Жени е доста близка с певицата и прави отчаяни опити да събере дружката си с футболиста.

Това е и причината за скандалното поведение на „отчаяната съпруга”, която по време на последното си предаване изхвърли от студиото макета на Николета Лозанова, който рекламираше предаването на плеймейтката. „Не ми харесва как наднича зад гърба ми”, отсече Жени и скри Николета, въпреки че продуценти и на „Жените говорят”, и на „Поверително от NL” са Иван и Андрей.

Калканджиева не криела, че подкрепя напълно Алисия и дори направила опити да ги събере с Валери Божинов, когато разбрала, че футболистът е бил шута на Ни Ло, пише „Всеки ден”. „Не му се сърди за стари неща, покажи му, че ти си човекът, на когото може да разчита”, давала съвети на Алисия Жени. Фолк певицата пък започнала да се вслушва в думите й и от войната, която водеше дълги години с Валери Божинов не е останала и следа.

„Откакто се раздели с Николета, Валери прекарва повече време със сина си, а покрай него и с Алисия”, коментират запознати, допълвайки, че двамата все по-често оставали на по чаша вино след като малкият заспи.

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.