Истината за Алисия и джипа на Ники Михайлов!

Дни след като Николета Лозанова разпространи кадри на Алисия, която бе изловена от папараците на „Поверително от NL” да тича към джипа на Ники Михайлов, мнозина предположиха, че певицата и вратарят отново са заедно. Напук на тиражираните клюки обаче истината се оказа доста по-различна.

Алисия и Ники не са заедно”, категорични са приятели на певицата. Пред „Всеки ден” близки на Алисия признават, че певицата в действителност се вози в джипа на бившия си, но двамата не са се сдобрили. Просто Ники й дал колата за временно ползване. „Той така или иначе не я ползва, затова я предостави на Алисия, за да може да се придвижва по участия”, коментират запознати, допълвайки, че въпреки раздялата си, двамата продължават да си бъдат близки. Към момента единственото, което ги свързва са красиви спомени и силно приятелство.

В същото време феновете са скептично настроени към „разкритията”, които Николета Лозанова ще направи за вечната си съперница Алисия. „По всяка вероятност новина няма да има. Николета просто ще покаже как папараците й заснели Алисия с джипа на Ники, нищо повече”, коментират интернет потребители. Дали предположенията им ще се окажат верни или "Поверително от NL" в действителност ще разкрие една от тайните на Алисия, предстои да разберем.

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.