Алисия удари Николета със стил (СНИМКИ)

Алисия удари Николета със стил

Открай време Алисия и Николета Лозанова попадат в класациите на феновете за модни икони. Футболните половинки непрекъснато са сравнявани, а стиловете им на обличане – широко коментирани в публичното пространство. Този път Алисия поведе! Успя да засенчи съперничката си Николета Лозанова и то без груби нападки в нета, а със стил, видя LifeStyleBG.com.

На последното си участие, фолк певицата се появи в шеметна синя рокля, а почитателите я засипаха с комплименти в социалната мрежа. „Алисия винаги е била по-елегантната от двете”, коментират фенове на изпълнителката. „Нищо чудо след някой ден и Николета да „изгрее” с подобен тоалет”, кискат се интернет потребители, припомняйки как след всяка изява на Алисия, Николета напомня по подобен начин за себе си.

Други пък сравняват последните фотоси на двете дами. За разлика от Николета, която се хвали със скъпи тийнейджърски дрешки (виж ТУК), то Алисия демонстрира стил и елегантност.

категории: 

Коментари

Comment: 
Вие пък намерихте кои да сравните - то е ясно, че Алисия е 1000 класи над Николета, не само по стил, но и по обноски. Жалко за Валери, че я замени с Николета - куха лейка със самочувствие до небесата

Comment: 
Алисия е винаги стилна дама , никога не я сравнявайте с тоя парцал Николета..

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.