Алисия: Дадох втори шанс на Ники! Не се получи!

Алисия отново е свободна

Месеци след официалното съобщение до медиите, в което Алисия и Ники Михайлов официално обявиха раздялата си, фолк певицата призна, че е дала втори шанс на футболиста, но нещата не са се получили.

По време на концерта на Лили Иванова в Лозенец изпълнителката на „Мистър Грешен” обявила на всеослушание, че окончателно е приключила с вратаря на „Верона”. „Дадох му шанс, но нещата не се получиха”, признала Алисия, цитирана от „Уикенд”.

Певицата държала да се знае, че към момента не поддържа никакви контакти с Ники Михайлов и сърцето й е свободно. За присъстващите не останал незабелязан и факта, че Алисия не поддържа никакви отношения и с доскорошната й кандидат-свекърва. Мария Петрова. Гимнастичката също била в заведението, при това само на метри от Алисия.

Певицата обаче през цялата вечер се правила, че не я забелязва, а когато концертът приключил се изнизала набързо, за да не се засече с Мария Петрова. „Публична тайна е, че Алисия и Мария Петрова не са в добри отношения”, коментират близки до Ники Михайлов, допълвайки, че именно съпругата на Боби Михайлов настроила доведения си син против Алисия.

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.