Алисия и Валери заедно на вечеря! Ще се съберат ли отново?

Алисия и Валери се събират?

Алисия и Валери Божинов се сближават с всеки изминал ден. За пръв път от две години насам фолк певицата и футболистът си говорят. Двамата дори били засечени на вечеря в известен софийски ресторант, гласи последната клюка.

Валери й звъни по няколко пъти на ден”, споделят близки до Алисия, които са категорични, че откакто се заговори за развода му с Николета Лозанова, Божинов коренно е променил отношението към бившата си. В края на миналата седмица дори двамата с Алисия завели малкия Валерко на кино. Веднага след прожекцията, тримата се насочили към ресторанта на хотел „Кемпински Зографски” и се настанили в една от ВИП залите, за да не бъдат притеснявани от останалите гости на заведението, пише „Всеки ден”.

„Явно Валери е оценил какво е загубил и двамата с Алисия най-накрая ще бъдат семейството за което Ася винаги е мечтала”, споделят близки до изпълнителката. До момента нито Алисия, нито Валери Божинов са коментирали отношенията си. Изненадващо за всички, настоящата все още законна половинка на футболиста, Николета Лозанова също не е изразила своята гледна точка за раздялата.

Дали пък Божинов и Михайлов няма отново да сменят половинките си?

категории: 

Коментари

Comment: 
da si stoj pri nikoleta ne e za alisiq mnogo e prost i mnogo lyje kato jena si

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.