Алисия и Андреа – първи жертви на „Поверително от NL”!?

Николета Лозанова е в трескава подготовка за новото си предаване. „Поверително от NL” стартира на 5 октомври, a според клюката първите известни личности, които ще си навлекат гнева на Николета Лозанова са Алисия и Андреа.

Открай време госпожа Божинова има "неуредени сметки” с двете фолк певици, а намеренията й са да извади на показ „кирливите им ризи” пред цяла България. Мълвата гласи, че за дебютното си предаване Николета Лозанова е подготвила видео, което осмива родните фолк певици, пише „Супер 19'”. Феновете пък са сигурни, че почетно място в него ще бъде отредено на Алисия и Андреа.

Николета Лозанова обаче няма да се спре дотук. Футболната съпруга още отсега чертае сценарий, в който пуска по петите на двете си съпернички папараци, които да направят провокативни снимки, които Ни Ло да покаже в ефир. „Ще даваме думата на всяка от засегнатите страни”, обясни пред журналисти Николета Лозанова. Дали това не означава директен сблъсък на плеймейтката с Алисия и Андреа, се питат почитателите, които предричат, че ако се стигне до подобно развитие, „Поверително от NL” има реални шансове да бъде конкуренция на Венета Райкова и „Горещо”. Доколкото познаваме обаче и Алисия, и Андреа, шансове да се оправдават именно пред Николета са нищожни. Амбициите на новоизлюпената водеща пък да засенчи Венета са прекалено високи.

В същото време фенове на Николета Лозанова прогнозират, че и на 5 октомври отново няма да научат истината за раздялата с Валери Божинов. За да поддържа интереса на зрителите, Николета и екипът й ще разводняват семейната сага от седмица на седмица, а истината ще лъсне едва след няколколко предавания.

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.