Бременна ли е Алисия?

 

Фолк певицата Алисия май ще става майка за втори път. В петък любимата на Ники Михайлов бе засечена в „Майчин дом”, където заедно със своя приятелка посетила  4D видеозон.

Алисия пристигна с джипа на Ники Михайлов. Беше се дегизирала с шапка и слънчеви очила и изглеждаше видимо притеснена”, споделят пред агенция „Пик” няколко бъдещи майки, които заедно с Алисия чакали пред кабинета на доктора.  „Сигурно е бременна, иначе какво ще прави тук?  На този апарат се определя пола на бебето”, коментирали жените в болницата и пресмятали, че ако наистина певицата очаква второ дете, би трябвало да е в 4-тия месец на бременността си.

Само за няколко часа клюката за бременността на Алисия се разнесе из цялата болница. Нито един от медиците обаче не си позволи да коментира достоверността на твърденията, че изпълнителката е добре дошла в клуба на бъдещите майки за втори път. „Видеозонът позволява да се видят щателно всички органи, възможно е да е била на рутинен преглед”, коментираха лаконично лекари от „Майчин дом”. За това, че Алисия носи детето на Ники Михайлов се заговори още преди няколко седмици. До момента обаче певицата не е коментирала въпросния слух.

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.