Алисия изгони колегите си от „Ара”

Алисия изгони колегите си от "Ара"

Тежки времена настъпиха за музикална компания „Ара мюзик”. Изпълнителните от компанията на Виктор Касъмов напускат един след друг, а причината е…Алисия.

Бившата на Валери Божинов успя да си навлече гнева на всички свои колеги, които до един са категорични, че в „Ара” се толерират единствено Алисия и Емануела, а останалите изпълнители просто не съществуват. Певците си тръгват един по един разочаровани от отношението на Касъмов. Крак в негативната тенденция повлече скандалната Бриана, която заедно с колежката си Габриела напусна компанията. Веднага след нея от редиците на „Ара” си тръгна Пепа, а малко по-късно същото направиха Кали и Таня Боева. Последният изпълнител, който скъса договора си с музикалната компания е Джордан, а мотивите на всички са еднакви – писнало им е да бъдат в сенките на Алисия и Емануела, пише „Уикенд”.

Във фирмата на брата на Виктор Касъмов Ненчо нещата не са по-различни. Единствената изпълнителка, която получава подкрепата на шефа е бившата му изгора Теодора. Останалите просто запълват бройката от изпълнители.

категории: 

Коментари

Comment: 
Ара мюзик е една шибана компания в която трябва да се казваш тудора и да се чукаш с продуцента или другия варионт емануела и да се чукаш със синчето на продуцента, резиииил........

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.