Александър Сано е къртицата?! Италианският формат го издаде!

Сано е къртицата?

Часове след излъчаването на култовия разговор между главния редактор на „Къртицата” Ники Николов и предателят, социалните мрежи „гърмят” от предполжения кой е саботьорът в групата, видя LifeStyleBG.com.

Според мнозина от гледалите епизода в петък, в който бе излъчен краден разговор от третия сезон на италианския риалити формат, къртицата в българския еквивалент на шоуто е актьорът Александър Сано. Виделите „сензационния” разговор с къртицата правят аналог с предаването, което бе излъчено през 2008 година в Италия. Тогава тази роля е поверена на мъж. Предвид факта, че в родния риалити формат абсолютно всички идеи са взети от чуждестранния, ще бъде прецедент, ако продуцентите са заложили на жена, при все, че в досегашната история на италианската „Къртица" задачата винаги е била поверявана на представители на силния пол.

Други пък са убедени, че Александър Сано е главният герой, защото правят аналог с логото на „Къртицата 2: Разтърсване” (обърнатата буква А). В италианския формат също има връзка между логото на шоуто и къртицата в Базата. Зрители са убедени, че и в първия сезон на приключенското шоу в България, логото е разкривало, че главната роля е дадена на Кирил Ефремов. Тогава през надписа преминавше копие, а стрелката посочваше следващия. В случая след 9-ия участник (колкото са буквите в „къртицата”), копието сочеше Ефремов.

Жокерите от италианския формат обаче не свършват до тук. Във въпросния трети сезон, от който бе взета идеята за разговора на Ники Николов с къртицата, победителят Franco Trentalance също е актьор.  

Не бива да се подценява и факта, че именно Александър Сано бе участникът, който предложи Ивайла Бакалова да отиде в стаята на изкушението. Е, не очакваше, че тя ще избере именно с него да сподели видеото. Първоначално се стресна, но бързо след това се овладя и дори демонстрира заинтересованост. А това, че всички жокери водят към него, няма нужда да бъде коментирано.

А според вас, кой е къртицата?

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.